3

Alt om Jagt - Jæger Magasin Online

På jægernes magasin finder du oplysninger og informationer om alt der har med jagt at gøre. Har du tanker om at få jagttegn, så læs på bloggen hvordan det kan gøres og find gode links, beskrivelser og priser forskellige jagttegnsudbydere i hele Danmark. Læs hvordan du består riffelprøven og find andre gode guides.

Har du tanker om en jagtrejse så læs de gode prissammenligninger, så du finder den billigste jagtrejse og læs om de forskellige jagtrejse selskaber og andres erfaringer hermed. Søger du jagtspil eller gode jagtfilm finder du dem også her.
Læs om de bedste og billigste jagtbøger på nettet eller find din jagtformidling her, fx udlejning af bukkejagt eller en fasanjagt. Du kan læse om andre jægeres gode jagthistorier og deltage i debatten.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 5.5/10 (25 votes cast)
Alt om Jagt - Jæger Magasin Online, 5.5 out of 10 based on 25 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (3)

 1. Jonas Hansen says:

  Har kigget meget rundt på nettet for at finde ud af, hvordan man kommer i gang med at tage jagttegn. Fandt god guide på om jagttegn og jagt på bloggen.

  Kan anbefales.

  Mvh.
  Jonas

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 2. David Nielsen says:

  Mange gode historier om jagtoplevelser og specielt bukkejagt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 3. Så har vi åbnet for op for jagtdebat på vores nye jagtforum på bloggen. Alle er velkomne til at kigge forbi og deltage i jagtdebatten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)

Skriv en kommentar