0

ansos.dk - Økologisk børnetøj

Hos Ansos har vi et af Danmarks største og mest luksuriøse udvalg af økologisk og miljømærket børnetøj (0-8 år), babyudstyr, pusle – og sovemiljø samt alt i uld til børn og lidt til voksne. Alt er fremstillet i de bedste og mest miljøvenlige materialer.

Hos os er service i højsædet og vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål. Vi leverer din pakke indenfor 1-3 hverdage og har gratis fragt ved køb over 1000 kr., hvis du vælger levering med GLS pakkeshop. Husk at vi gerne pakker din gave fint ind og også at vi sender direkte til modtageren.

Hos Ansos giver vi dig mulighed for at klæde dit barn på i de bedste og sundeste materialer fra inderst til yderst. Vores speciale er at finde det sødeste tøj i økologiske og øko-tex certificerede materialer samt en masse blødt og lækkert tøj i uld.

Derudover gør vi en stor indsats for at finde lækkert overtøj i højeste kvalitet, så dit barn kan have det lunt og godt uanset vejret. Vores mål er at være den førende butik indenfor god, sund og naturlig påklædning til småbørn. VI vil gøre det nemt for dig, at klæde dit barn rigtigt på – inderst såvel som yderst.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar