0

Blå Sygesikring

Vi danskere elsker at rejse, og der er vel næppe noget skønnere end at komme væk hjemmefra for en stund. Udover penge og pas er der dog en ganske væsentlig ting, du skal huske på rejsen, og det er at sikre dig selv og din familie i tilfælde af sygdom eller ulykke.

På hjemmesiden Huskdetblaa.dk kan du finde alverdens information omkring, hvordan du bliver bedst muligt sikret. Går rejsen til et EU-land er det yderst vigtigt, at du medbringer det blå sygesikringskort. Det blå sygesikringsbevis erstattede det gule sygesikringsbevis tilbage i 2014, og der er stadig mange danskere, som ikke er klar over, hvad det dækker.

Sagen er den, at det blå sygesikringskort ikke dækker så godt som det gule. Som du kan læse på Huskdetblaa.dk, er du kun dækket på samme vilkår som borgerne i det pågældende land. Det vil med andre ord sige, at er der egenbetaling i landet, så skal du også af med egenbetaling.

Forskellen fra det gule til blå sygesikringsbevis er således, at hvor du før var dækket 100% ind, kan du nu risikere at skulle af med penge, hvis du ender på sygehuset. Måden, du undgår dette på, er ved at tegne en privat rejseforsikring, hvor du er dækket fuldstændig ind, uanset hvad du kommer ud for.

Lån penge til ferien

Én ting er at være dækket ind, en anden og lige så vigtig ting er naturligvis at få råd til rejsen. Selv om rejser til udlandet generelt er faldet meget i pris, så ender det altid i flere tusinde kroner, når man regner lommepenge med.

Har du rigtig meget brug for at komme væk fra hverdagens stress og jag, men mangler du lige de sidste kroner, så er det rent faktisk muligt at låne penge. At låne penge til rejser og andet forbrug er faktisk blevet utroligt populært, og hver 4. dansker har rent faktisk lånt penge online.

Før i tiden gik man i banken for at låne penge, men de tider er stort set forbi. Som med alt muligt andet så er det også blevet utrolig populært at låne penge på nettet. På Huskdetblaa.dk fremgår det, at den stigende popularitet blandt andet skyldes, at man kan låne penge gratis og rentefrit i 30 dage.

Udover at låne penge uden renter og gebyrer, så stilles der kun ganske få krav til låntager, og hele ansøgningsprocessen tager blot 2 minutter. Falder du over en afbudsrejse, som skal bestilles nu og her, inden den ryger til anden side, så fortvivl ej; Du kan få pengene overført inden for 15 minutter! God og sikker rejse!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Blå Sygesikring, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Kommentarer (0)

Skriv en kommentar