0

Brugte og nye lastbiler

En af de mange fordele ved et åben EU er, at det er blevet utroligt nemt at handle på tværs af de gamle landegrænser. I  stedet for at skulle finde for eksempel brugte lastbiler, entreprenørmaskiner etc. i lille Danmark, kan man nu nemt og enkelt afsøge hele Europa. Og det betyder jo en lækker kombination af større udvalg og lavere priser.

Truck1.eu samler det hele

Firmaet har skabt en meget stor og omfattende hjemmeside på alle de europæiske sprog inklusive dansk, og her samles et meget stort antal lastbiler, trucks, maskiner og meget andet, der er til salg i Europa.

I skrivende stund er der for eksempel over 1.000 nye og brugte busser til salg på siden – og for eksempel over 9.800 entreprenørmaskiner til salg. Det er et helt eksorbitant udvalg – og noget helt andet end blot det relativt begrænsede danske marked.

Nemt at købe i hele Europa

Via hjemesiden kan man søge efter præcist det, man efterspørger – og derefter få direkte adgang til sælgeren med telefonnummer, kontakt-mail og meget andet. Man kan endda byde sin egen pris – og så er det selvfølgelig op til sælger at afgøre, om han er parat til at sælge til den pris.

Priserne er opgivne i Euro – naturligt nok.

Det er nemt at overskue hjemmesiden, nemt at søge – og dermed er Europa blevet din indkøbsplads, om du skal bruge en trækker, en bus eller måske en rendegraver.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Brugte og nye lastbiler, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar