0

Ejendomsservice København

Firmaet Sjællands Ejendomsservice er ikke helt, som de fleste ejendomsservicefirmaer. For udover de gængse services som for eksempel snerydning, fejning og den slags, tilbyder firmaet også et speciale til både de kunder, der allerede køber ejendomsservice og viceværtsarbejde der såvel som til private og erhvervskunder:

Tagrender

Firmaet råder dels over meget avanceret udstyr til rensning og støvsugning af tagrender – og dels er folkene blikkenslagere, der er særligt uddannede til at montere nye tagrender. Og netop den service er meget populær, da det ofte tidligere har været en meget bekostelig affære at få udskiftet tagrender. Se mere her.

Grønne alger og beskidte tage

Forebyggelse og vedligeholdelse er altid billigere og bedre, og den slags tager firmaet sig også af. Sjællands Ejendomsservice er miljøgodkendte til at forestå afrensning og beskyttelse af tage – den såkaldte algebehandling.

http://sjaellands-ejendomsservice.dk/algebehandling-af-tag

Faktisk er de også godkendte til at udføre behandlingen på stråtag, hvilket har skaffet dem ganske mange opgaver i det sydlige Sjælland, hvor der jo unægtelig er flere huse med stråtag end i det indre København.

Har du defete tagrender, grønt tag eller andre opgaver, der involverer ejendomsservice, kan du altid få et uforbindende besøg og tilbud.

Kontakt dem her:

Sjællands Ejendomsservice ApS

Ellehøjvej 12 B
2800 Lyngby (kun efter aftale)Størlingevej 11, Størling
4733 Tappernøje (kontor / værksted)

9110 0000
CVR-nr: DK-37904449

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar