0

Erhvervspark Vandel

Firmadomicil i Sydjylland? Og gerne lidt utraditionelt? Tag et kig på Erhvervspark Vandel, der er den gamle flyvestation Vandel, som blev nedlagt i 2003. I dag er hele området drevet som en ualmindeligt spændende erhvervspark med adskillige spændende lejemål, der er renoverede og i tip-top stand. De gamle flyværksteder er der – og hangarer. Og meget mere – parate til at blive brugt af virksomheder, der gerne vil bo tæt på motorvejen og i omgivelser, der efterlader et permanent indtryk på gæster.

Historiens vingesus mærkes tydeligt overalt på området, og på trods af, at området i dag er 100% civilt, kigger man sig alligevel lidt for, om der skulle komme en F16 kørende på en af taxibanerne eller ned af den 3 kilometer lange landingsbane. Netop banen udlejes flittigt til diverse motorsportsarrangementer og til testkørsler, der jo der kan foregå under trygge forhold på et område, der kan lukkes af.

Det er Bregentved Gruppen ,der ejer og driver Erhvervspark Vandel i dag. Du kan se mere om ledige lejemål her: http://erhvervsparkvandel.dk/index.php/da/udlejning/ledige-erhvervslejemal

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar