0

Esbjerg Hotel

Engang lå her Esbjerg Højskole – i dag er det Esbjergs nyeste og mest moderne hotel, der ligger på adressen Stormgade 200 midt i den vestjyske hovedstad, der også er kendt som energihovedstaden. Hotellet er et full service hotel med selskabsrestaurant (Ikke a la carte), konference- og mødefaciliteter, festlokaler og alt andet, du kan forestille dig at få brug for i et moderne og velindrettet hotel.

Esbjerg er som allerede nævnt energihovedstaden i Danmark grundet de mange off shore faciliteter, der betjener platformene ude i Nordsøen, men Esbjerg er også et turistmål grundet beliggenheden ud til Vadehavet, nærheden til Tyskland og ikke mindst til Fanø.

Enkeltværelser koster fra 595 kr. pr. nat, hvilket må siges at være yderst rimeligt i forhold til hotellets kvalitet og beliggenhed.

Oplevelser i og omkring Esbjerg

Esbjerg Conference Hotel arrangerer en del forskellige ting – både i form af koncerter og i form af deciderede oplevelsespakker som for eksempel all inclusive til Fanø, golfophold og ikke mindst de meget populære welnessophold, der tilbydes i samrabejde med Esbjerg Spa & Welness. Her kan du blandt meget andet prøve kræfter med de populære doktorfisk.

Endelig er der jo LEGOLAND(R), der ligger ved Billund og kun en ret kort og i øvrigt køn køretur fra Esbjerg. Hotellet i Esbjerg er gerne behjælpelige med at arrangere ture, bestille billetter og meget andet – tal med receptionen og oplev ægte vestjysk service.

Skal du overnatte i Esbjerg? Prøv byens absolut nyeste og allerede meget populære hotel: Esbjerg Conference Hotel!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Esbjerg Hotel, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar