1

Trygt Bank

Økonomisk krise og arbejdsløshed – ikke mindst kombineret med den stadigt større udflytning af arbejdspladser grundet de lavere omkostninger i udlandet gør, at flere og flere danskere på arbejdsmarkedet søger ind i en a-kasse (og nogle gange også i en fagforening). Sådan var det tidligere også, men de mange gyldne år op til 2008 gjorde, at en meget stor del af arbejdsstyrken forlod a-kasserne for at spare de penge.

Nu er tiderne ændret, og arbejdsløshed er pludselig igen blevet en reel mulighed for de fleste – og det har medført den allerede omtalte søgning mod den forsikring mod arbejdsløshed, der ligger i et medlemskab af en a-kasse. Hvad der derimod er nyt i forhold til tidligere er, at der er kommet adskillige nye a-kasser og fagforeninger til, der ikke opfører sig, som skrev vi stadig 1950. Mange (sikkert i virkeligheden de fleste) ønsker slet ikke at understøtte et pampervælde som det, der tegnes af for eksempel 3F, Prosa med flere.

Ofte er det nettet, der tages i brug, når der skal findes den helt rigtige a-kasse og fagforening, og så er der jo mange, der lige vender mulighederne med venner og familie for at høre evt. referencer. Hjemmesiden trygt.dk er en tjeneste, der samler de bedste a-kasser og fagforeninger  i Danmark og viser dem i en overskuelig og nem opsætning.

Du kan også finde lån på trygt.dk

At sidde foran sin mangeårige bankrådgiver og bede om et lån kan for mange være en ubehagelig og ydmygende oplevelse. Bankrådgiveren har krav på at få at vide, hvad pengene skal bruges til, og risikoen for at få afslag, som følge af finanskrisen, er ganske stor.

Mange har brug for penge her og nu – for eksempel i form af et kviklån eller lignende. Den type lån kan du læse mere om her: https://trygt.dk/kviklaan

Har du fået afslag på et banklån, eller har du det ikke godt med at sidde foran din bankrådgiver og bede om penge til en lækker eksotisk rejse eller et nyt badeværelse, så fortvivl ej.

Alternativ til banklån

Alternativet til banklån er at låne penge online. Online lån kaldes også for kviklån eller online forbrugslån, og de er mere populære end nogensinde før, hvilket der er flere indlysende årsager til.

Den væsentligste årsag til online lånenes popularitet er, at det er super nemt og helt anonymt. Du kan låne op til 350.000 kr. på bare få minutter, og du slipper ovenikøbet for at sidde skoleret over for en bankrådgiver. Hele låneprocessen foregår online, og der er ingen, som blander sig i formålet med lånet. Det går lynende stærkt med både ansøgning, godkendelse og udbetaling. Faktisk er det muligt at finde, søge, få bevilget og få udbetalt et lån på under en time – se her for eksempel.

Derudover behøver du heller ikke at stille nogen form for sikkerhed for lånet. Det vil med andre ord sige, at du kan låne en ganske betydelig sum penge, uden at der bliver taget pant i din bolig, bil o.l. Til gengæld er renten på online lån en anelse højere, da online låneudbydere har større risiko for at miste deres udlånte penge. Alting har en pris, og prisen for at kunne låne penge anonymt og hurtigt er højere renter. Husk dog at disse renteudgifter er fradragsberettigede som renteudgifter på alle andre lån.

Vil du vide mere om kviklån så klik dig ind på Trygt.dk. Trygt.dk har samlet markedets førende online låneudbydere, og det tager derfor kun få sekunder at få et overblik over rentestørrelsen, det maksimale lånebeløb samt minimumsalderen hos hver enkel udbyder.

Weekendåbent

Modsat de traditionelle banker kan man som kunde ansøge og få udbetalt lån og kassekreditter hele weekenden døgnet rundt – sågar på helligdage!

To gode eksempler på den service:

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Trygt Bank, 10.0 out of 10 based on 5 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (1)

  1. Link World Hub says:

    Det er et super fedt koncept som alle burde prøve :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Skriv en kommentar