0

Fodboldrejser med Sporten Rejser

Er du gal med fodbold? Måske vokset lidt fra de lokale Serie 4 kampe? Træt af de begrænsninger, selv det kæmpestore fladskærms-tv sætter? Så er det på tide at kigge nærmere på den ægte vare: De helt store europæiske fodboldkampe oplevet LIVE på dine favoritholds stadions.

Hvad mener du om at sidde i Barcelona og heppe på FC Barcelona sammen med de lokale? Det er ikke blot muligt – men faktisk også ganske billigt. Du skal blot benytte dig af det danske rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), med navnet Sportenrejser.dk

Fodboldrejser for ægte boldfans

Her er bare et lille udvalg af de fede fodboldture, som Sportenrejser.dk arrangerer – og de sørger for alt lige fra billetter til hotel og masser af oplevelser i godt selskab:

 

Der er selvfølgelig mange flere rejsemål og fodboldklubber på programmet, og faktisk er der også muligheder for at arrangere rejser til andre sportsbegivenheder, men det kan du selv se en masse mere om inde på deres hjemmeside på sportenrejser.dk

Firmaet er officiel billetforhandler for alle de store klubber, og de gør faktisk et stort nummer ud af at sikre, at hele turen fra start til slut bliver en succes. Prøv fodboldoplevelser på en helt ny måde og oplev suset, når du sidder i England, Spanien, Tyskland eller hvor dit favorit fodboldhold nu er, og kampen fløjtes i gang!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fodboldrejser med Sporten Rejser, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar