0

Guldsmed Barbara Maria

Barbara Maria er en guldsmed beliggende i Dragør på Amager. Siden 1977 har Barbara Maria forhandlet smukke smykker både fra den fysiske butik og sidenhen også online på deres webshop. Her kan du gå på opdagelse i en smuk samling af danske kendte smykkedesignere. Blandt deres store sortiment finder du blandt andet enkle og klassiske smykker fra Georg Jensen, Carré Copenhagens smykker belagt med unikke ædelsten og Charlotte Lebecks rå og minimalistiske smykker.

Indehaveren af Barbara Maria designer ligeledes selv smukke smykker, der med øje for detaljen viser en flot mestring af smykkehåndværket. Der er således smykker og designs for enhver hos Barbara Maria.

Som noget særligt afholder Barbara Maria gerne smykkeaftener, hvor du har mulighed for at invitere veninder eller kolleger til diamanter og bobler. Her holder de butikken i Dragør særligt åbent for jer, hvor de hjælper jer med at blive stylet med smykker og aftenen afsluttes med en lækker goodiebag.

På hjemmesiden barbaramaria.dk kan du se deres flotte smykkeudvalg. Har du spørgsmål til deres sortiment eller er du interesseret i en smykkeaften, er du altid velkommen til at kontakte dem. Du kan ringe på telefon 32 53 05 69 eller skrive til kundeservice@barbaramaria.dk.

Guldsmed Barbara Maria

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Guldsmed Barbara Maria, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar