0

Gulvafslibning på Fyn: Gkservice

Et af de mest anerkendte firmaer i gulvbranchen på Fyn er Gkservice, der servicerer hele Fyn hver dag med deres servicevogne og kompetente medarbejdere. Faktisk er det ikke kun på Fyn, du kan få professionel behandling af dine trægulve – firmaet dækker også Sjælland.

Specialet er gulve – ganske enkelt

Modsat mange andre virksomheder, der tilbyder gulvafhøvling, slibning af gulve og efterbehandling, er GKservice i Odense 100% specialiseret gulve. Og det ses på kvaliteten af arbejdet, ligesom det ses på priserne. Trods den høje kvalitet og de flotte topkarakterer fra kunderne, kan firmaet holde yderst attraktive priser.

Den enorme erfaring betyder også, at selv meget komplicerede opgaver løses. For eksempel efter vandskader, hvor et trægulv har slået sig. I langt de fleste tilfælde kan GKservice med en gulvafhøvling klare problemet.

Efterbehandling med lak, olie eller lud

En afslibning af et trægulv kan ikke stå alene – og da slet ikke en afhøvling, hvor der jo høvles en del materiale væk. Gulvet skal efterbehandles, og det sørger GKservice også for som en del af løsningen.

Det kan være for eksempel en lakering, behandling med olie eller en ludbehandling. Hvis man er i tvivl om, hvad der er det rigtige, har alle ansatte hos GKservice den fornødne viden og baggrund til at yde en komplet rådgivning på dette område også.

Hvis du har et trægulv, der trænger til en kærlig hånd, er det GKservice, der er det bedste bud:

Ring 71 74 95 95

Åben 7-20 alle dage

GK Service
Kocksgade 31D
5000 Odense
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Gulvafslibning på Fyn: Gkservice, 5.5 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar