0

Madplaner fra Mambeno

Vi ved jo, at det kan være en udfordring bare at få lavet ordentlig mad til to voksne – men tænk så lige på, hvad det indebærer, når to voksne bliver til en familie… Med børn i huset er der så meget at tage fat i, at det er en overmåde god ide at benytte sig af en madplan!

Det lyder meget disciplineret og måske endda begrænsende – men det er faktisk en enorm lettelse i hverdagen, når det gribes rigtigt an. Og det er lige det, Mambeno sørger for med deres helt eminente service, hvor du får en madplan fiks og færdig hver uge med opskrifter og det hele. Det er i den grad medlemskabet og meget mere til værd!

Også madplaner til madkassen

Hvad skal man putte i barnets madpakke? Det er også ofte et stort og irriterende problem. Det får du også masser (virkelig mange) af opskrifter på, der gør det til en leg at sende ungerne afsted med både sunde OG lækre / sjove madpakker. Mambeno har oven i købet salg af de helt geniale Monbento madkasser – se her:http://mambeno.dk/produkt-kategori/madkasser/

Også mad til kræsne børn

Nogle børn er kræsne – det ved enhver forælder. Med de sindssygt mange ideer og forslag til indhold i madpakken er det 100% sikkert, at du finder masser, selv det mest kræsne barn vil nyde. Tag og prøv det af – det vil du ikke fortryde!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar