1

Natur-Energi A/S - Danmarks grønne elselskab - Grøn strøm til Danmark

Natur-Energi er Danmarks grønne energiselskab. Vi arbejder ud fra en vision om at gøre det nemt for danskerne at vælge klimavenlig strøm og dermed gøre en positiv forskel for klimaet.

Klimaet på jorden har ændret sig de sidste 100 år og vil ændre sig de næste 100 år. At klimaet ændrer sig, er en helt naturlig proces, som har foregået i årtusinder. Vi mennesker er dog med til at fremskynde processen. Det er særligt den menneskeskabte drivhuseffekt, der skaber ubalance i klimaet, hvilket skyldes en øget udledning af drivhusgasser. Den vigtigste af disse gasser er CO2, som har en negativ effekt på det globale klima, og den primære kilde til CO2 er udvinding af energi fra råstoffer som kul, olie og naturgas, som i sidste ende bruges, når du tænder for stikkontakten.

Når du køber Ren Energi, investerer Natur-Energi 3,75 øre i ny vedvarende energiproduktion for hver kWh, du bruger. Det betyder, at hver gang du trykker på din stikkontakt, er du med til at investere i et lille stykke af en ny vindmølle eller en anden vedvarende energikilde.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)
Natur-Energi A/S - Danmarks grønne elselskab - Grøn strøm til Danmark, 6.0 out of 10 based on 4 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (1)

 1. Mikkel says:

  Hej Malthe

  Tak for roserne. Vi er glade for, du ser sådan på det.

  Du har ret i, at vi gør meget for at være repræsenteret på nye medieplatforme såsom facebook, twitter og lignende – også selvom det kan være vanskeligt at overskue. tjek vores nye youtube-kanal: http://www.youtube.com/user/naturenergi1

  Jeg vil gerne undskylde for bloggen. Vi har simpelthen ikke haft tid, men den er på vej nu, da vi har tilknyttet faste blogger(bla. jeg selv)…

  dbh
  Mikkel
  Natur-Energi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar