0

Packhouse boligtilbehør

Der er stil – og så er der GOD stil. Du kender sikkert fornemmelsen selv: Du træder ind i et hjem, hvor der synes at være en dybere balance mellem rummene, det interiør og de små og større ting, der findes i rummene. Det er ikke helt til at definere, men selv for de af os, der reelt ikke er i stand til at designe noget selv, er det uden slinger i valsen, at vi ved, at her passer tingene bare sammen.

Sådan har jeg det, når jeg – uden at kunne udpege et enkeltelement som det “skyldige” – oplever den homogenitet og næsten zen-agtige ro, et rum kan have, når der er kælet for detaljerne. Når selv et vægskab / vitrine gør en masse væsen ud af sig uden at støje – så er der dømt balance i designet og indretningen.

Packhouse har det hele

Den danske netbutik Packhouse er et af de steder, hvor man – selv med mine begrænsede evner – kan finde og sammensætte næsten alt til at opnå den følelse af total komfort i indretningen, jeg startede med at omtale.

Det kan være alt fra noget så prosaisk som en vasketøjspose fra House Doctor – eller de (forhåbentlig da) mere synlige for alle lysestager og lanterner, som vi danskere jo i den grad elsker i de alt for mange og lange vinteraftener.

Jeg kan godt lide den slags butikker online. De er meget mere servicemindede end de kæmpestore kæder, deres produkter er oftest mere originale – og så er det altså tit ildsjæle, der står bag.

Tjek dem ud selv – de er altså et besøg værd!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Packhouse boligtilbehør, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar