1

Phønix Tag Energi Solceller

Egentlig er det jo det mest naturlige i verden, at et tagfirma tager solenergi til sig. Faktisk kan det undre, at ikke flere har gjort det, og nu har Phønix Tag Energi A/S reelt sat sig tungt på markedet. Så tungt, at de i dag er de største i Danmark, når det gælder solceller, solpaneler og hele solcelleanlæg.

To fluer med ét smæk

Når en bygning – det være sig en bolig, en hel boligblok eller et offentligt eller erhvervsmæssigt byggeri opføres eller skal have nyt tag, er det nærliggende samtidig at installere solceller, og det er præcist, hvad man gør hos Phønix. Det betyder i praksis, at bygherren har én kontaktflade til både tag og solenergi, og i arbejdet betyder det også, at koordinering og den endelige udførelse er helt perfekt.

Solcellerne – eller solpanelerne – kan monteres på både flade tage og tage med hældning, og det er absolut ikke noget krav, at der er tale om anlæggelse af et nyt tag. Phønix Tag Energi A/S monterer også solenergi på eksisterend etage, men det er bare naturligt, at det ofte sker i forbindelse med andet tagarbejde.

Hvis du vil gøre dit til at forbedre miljøet og seriøs spare penge på elregningen: Tag fat i Phønix Tag Energi A/S – det er meget billigere end de fleste tror!

Phønix Tag Energi A/S

Tolsagervej 5
8370 Hadsten
Tlf. 88 440 450
energi@phonixtag.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Phønix Tag Energi Solceller, 9.0 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (1)

 1. Kim says:

  Lige rundt om hjørnet bliver det at placere almindelige solcelle paneler OVENPÅ et tag passe. Hvorfor først investere i et tag for så at placere solceller ovenpå. Det er for dyrt plus det æstetisk ofte ikke er at fortrække.

  Det der så småt er på vej frem er bygningsintegreret solceller eller BIPV. Hvor selve taget er en solcelle. Vi har flere danske virksomhed er indenfor dette felt. Bla Komproment og Ennogie. Specielt Ennogie kan allerede nu levere til så attraktive priser at hele taget kan tjene sig selv hjem 2 gange. Samtidig med det er æstetisk attraktivt.

  Se evt mere på Ennogie.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

Skriv en kommentar