0

PUKY Danmark

PUKY har eksisteret siden 1949 og har siden da kreeret og videreudviklet køretøjer til børn og unge. PUKY opstartede i Düsseldorf, og har siden 1949 udviklet sig til et kendt internationalt brand med flere end 100 medarbejdere i hele verden. Med deres ekspertviden inden for branchen udvikler og producerer de i dag kvalitetsrige køretøjer til børn, der matcher barnets motorik.

Et af PUKY’s kendetegn er, at kvaliteten er i fokus udover et veludført design der altid medtænker sikkerheden.

Alle deres køretøjer er fx udstyret med et sikkerhedshåndtag, der sørger for at barnet har et godt greb, og deres cykler har derudover allesammen et ergonomisk sæde – der både bidrager til bedre komfort, men også bedre sikkerhed.

Besøg deres webshop, hvor du kan gå på opdagelse i deres flotte udvalg af PUKY løbehjul og deres PUKY drenge- og pigecykler. Når du køber på shoppen får du altid 5 års garanti på køretøjet og et års fuld returret.

Kig forbi Danmarks officielle PUKY shop på www.pukydanmark.dk. Ønsker du at kontakte PUKY, kan du altid ringe til dem på 88 82 06 28 eller skrive en mail til kontakt@pukydanmark.dk.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar