0

Rene Broman

Hvis du er fodboldfan, kan du sikkert huske René Broman? Han spillede faktisk på det danske ungdomslandshold – og siden flere år i Aab, hvor han blandt andet led den skade at brække benet. Hvad der er færre, der ved, er at han også spillede professionelt i Bundesligaen for Darmstadt i en periode. Men faktisk handler dette slet ikke om hans fodboldkarriere. Det handler i stedet om, hvad der kommer efter en lang periode i sportens verden.

Kreditstyring

Der er næppe megen sammenhæng mellem fodbold og det at arbejde med kreditstyring – men det er faktisk der, Rene Broman er endt. Og lad os lige indskyde som en sidebemærkning, at den korrekte stavemåde er René Broman og ikke – som nogle gør det – Rene Bromann. Så er det slået fast.

René har arbejdet med kreditstyring og andre finansielle opgaver lige siden 2008 for blandt andre Euler Hermes og Wrist Ship Supply.

Hvad med fodbolden?

Dne er lagt på hylden – i hvert fald den mere seriøse del af den. René Broman har naturligvis bevaret interessen for det, der engang fyldte al hans tid. I dag er favoritholdet Liverpool, og så indrømmer han også, at han har en svaghed for “The Knicks”, der er et basketball team i USA.

Til slut lidt historiske links om René:

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Rene Broman, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar