0

Slagter Knag i Vejen

Den gode gamle slagter med sans for kvalitet og service findes skam stadig – omend der ikke er så forfærdeligt mage tilbage af dem. En af dem er Slagter Knag i Vejen. Her er det bedste af det gamle håndværk kombineret med det bedste af det nye, og det er noget, kunderne kan lide. De kommer fra hele oplandet for at købe kød. Og det er faktisk ikke kun kødet, der trækker folk til slagteren i Vejen.

Smørrebrød fra før verden gik af lave

Hos Slagter Knag laves der hver dag frisk smørrebrød med hjemmelavet pålæg og på ordentligt rugbrød. Det er nok en af årsagerne til, at så mange kommer så tit for smørrebrødets skyld. Alle de klassiske er der inkl. det åh så danske og elskede stjerneskud.

Menuer fra hele verden

Den gode Slagter Knag byder også på et væld af menuer med inspirationer fra hele verden. Om det er brasiliansk eller italiensk – Knag har færdige festmenuer, som selvfølgelig kan justeres efter ønske og behov.

Tag et kig forbi Slagter Knag i Vejen, når du er på de kanter. De lokale kender ham allerede, og de handler der hele tiden. Men for en ikke lokal er det faktisk værd at svinge forbi Nørregade i Vejen og opleve slagterbutikken.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Slagter Knag i Vejen, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar