0

Sommerhuse

Sommerhusferie er bare så dansk, ikke? Og det er faktisk ikke uden grund, at det at leje et sommerhus er så populært blandt både danske og udenlandske turister. En feriebolig er jo udrustet med et rigtigt køkken, hyggelig stue og alt det andet, der hører til – og det giver muligheden for en helt anden ferieform end den, du kender fra for eksempel charterferier.

Hvor er det godt at leje sommerhuse?

Hvis vi lige ser bort fra området, hvor sommerhuset skal ligge, handler det jo om, hvilken udlejningsservice du gerne vil benytte. Og tro mig: Der er mange. Nogle popper op og forsvinder igen efter kort tid – andre har været med fra den spæde start på internettet. For eksempel ferieboligweb.dk, der startede i 1996 som en formidler mellem sommerhusejere og ferieparate mennesker.

De nu 20 år som formidler af ferieboliger har givet firmaet en enestående erfaring i at vælge de helt rigtige sommerhuse og sætte en perfekt pris. Det kommer både udlejere og lejere tilgode.

Blot et enkelt eksempel på diversiteten i det store udvalg af sommerhuse og andre typer af ferieboliger hos ferieboligweb.dk: Se disse sommerhuse i Skagen.

Privat udlejning

Konceptet bygger på princippet “privat udlejning”, hvor det altså er sommerhusejere, der udlejer direkte – men formidlingen sker gennem ferieboligweb.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sommerhuse, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar