0

Tandklink-Ungarn- de bedste tandlæger i Budapest/Ungarn med lave priser

Hos os er det ikke nok at have lave priser, men der lægges stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed.  Vi arbejder nemlig med to tandklinikker, der begge har en høj kvalitet standard og bruger avanceret teknologi.

Den ene har faktisk fået en pris anderkendelse for at være den ”Bedste i Budapest /Ungarn”.  Patienterne på denne klinik får nemlig samme høj kvalitet hver gang de besøger os.  Her er der 12 tandlægespecialister og kirurger, der er parate til at tage imod patienterne fra Danmark.

På den anden klinik tilbydes der unikke metoder for tandbehandling. F.eks. kan patienterne får implantater på kun 1 dag uden noget ventetid efter tandudtrækning og en protese eller bro allerede den 5. dag.  Dette kan være en stor fordel for de danske patienter, som vil både spare på tid og penge.

Desuden sørger vi for, at patienterne vil føle sig i tryghed hele vejen igennem. Der tilbydes gratis transport fra/til lufthavn-hotel –klinik.  Vi taler naturligvis dansk og sørger for at patienten er hele tiden velinformeret og hjulpet fra den dag vi bliver kontaktet indtil han tager tilbage til Danmark.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar