0

Telefonpasning med Blumensaadt

Hvis du ikke passer din firmatelefon perfekt, mister du ordrer og kunder. Sådan er det bare! Tålmodigheden er nærmest ikke eksisterende hos kunder og især potentielle kunder, så tages din firmatelefon ikke, går folk blot videre til en anden leverandør – og du har mistet en ordre! Lad os lige lave et regnestykke engang: Du mister 20 opkald om måneden. Du får ordrer ud af hvert 10. opkald, så du har mistet to ordrer på en måned. Dit gennemsnitlige dækningsbidrag på en ordre er 2.000 kr. Altså har du sagt farvel til et DB på 4.000 kr.

Hvad nu, hvis du kunne have fanget disse 20 opkald? Så havde du haft et DB på ekstra 4.000 kr. minus det, en professionel telefonpasning koster. Og det er 325 kr. om måneden for op til 25 opkald! Altså ville du have haft et netto DB ekstra på 1.675 kr. – og flere eksisterende kunder at gensælge til!

Du har ganske enkelt ikke råd til at være sløset med telefonpasning i vore dages ekstremt konkurrenceprægede marked. Husk, at et firma som Blumensaadt kan sikre en yderst kompetent besvarelse af din telefon, tage mod beskeder og meget mere.

Tag et kig på, hvad Blumensaadt kan gøre for dig, dit salg og din forretning: https://www.blumensaadt.org/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar