0

TrioGate

TrioGate er en internet virksomhed der har eksisteret siden 2003

Vores speciale ligger i salg via internettet, og hvor vi i vores internetbutik, har et stort udvalg af digitalkamera, dikterudstyr, kikkerter, mikroskoper, stativer, filtre, studie flash udstyr og alt i tilbehør, alt sammen, fra de markedsledende producenter, som er at finde på det Danske marked.

TrioGate er en internetbutik som kun sælger via Internettet. Dette er med til, at holde vores omkostninger nede.

God kundeservice og salg af kvalitets produkter på en let og overskuelig måde i vores internetbutik, er grundlaget for at drive en god forretning, og det er det, TrioGate kan tilbyde alle sine kunder.

TrioGate er selvfølgelig ikke specialist på alle områder, men via vores tætte samarbejde med vores leverandører, har vi altid et svar på dit spørgsmål, hvis du skriver til os.

Vi køber kun ind hos Danske distributører, importører eller direkte hos producentens Danske afdeling, dette skulle være med til at sikre Vores kunder, at der med de fleste produkter medfølger Dansk brugervejledning, og selvfølgelig 100% Danske garanti og reklamationsrettigheder.

Når du handler hos TrioGate, kan du altid være sikker på, at vi efterlever de krav der er i den Danske købelovgivning, og som stilles til en Dansk internetbutik.

For at gøre det tydeligt over for vores kunder, at vi mener det vi skriver, har vi fået e-mærke certificeret vores internetbutik.

Har du handlet hos os, har du mulighed for, at give din mening til kende via trustpilot.dk. Du kan naturligvis også se,hvad andre skriver om os.

I vores internetbutik kan du betale nemt og sikkert med dit dankort eller e-Dankort, via krypteret forbindelse til PBS.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
TrioGate, 6.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar