0

Papir & Blæk

At stort er lig med billigt, er faktisk ikke altid den hele sandhed. På trods af de meget store kontorforsyningers indkøbsfordele, er det ikke altid, de kan være med på de to vigtigste parametre, der tæller, når især små og mellemstore kunder skal vælge leverandør. Og de to vigtige parametre er naturligvis de velkendte: Pris og kvalitet. Og her skal du hilde på firmaet Papir & Blæk, der via deres online shop banker de store på begge parametre!

Kvalitet

Det er meget muligt, at mange tænker: Jamen, hvad er egentlig kvalitet, når det kommer til produkter som hæfteklammer, notesblokke, kuglepenne og alt det andet, der normalt hører sammen under betegnelsen “Kontorartikler

Det er såmænd ganske enkelt: Det er, når de lagerførte produkter er af en kvalitet, der gør, at den sidste kuglepen i kassen holder lige så længe som den første, når den sidste Post-It klistrer som den første. Og så er det, at der er det på lager, der skal være – og at der leveres som aftalt i forhold til både mængde og tid.

Pris

Her er det jo straks mere håndgribeligt. I hvert fald ved første øjekast. Men sagen er, at den gamle talemåde om, at ærgrelsen over lav kvalitet holder længere end glæden over en lav pris. En god pris på en vare – også når det gælder kontorartikler – er den pris, der er den laveste opnåelige UDEN at gå på kompromis med kvaliteten.

Et godt eksempel på området er faktisk blækpatroner, der jo er en vare, som findes i umådeligt mange varianter. Lige fra originale til det tarveligste skrammel, der end ikke fortjener at blive sat i din printer.

Hvis du vil være sikke rpå det perfekte samspil mellem pris og kvalitet i blækpatroner, skal du ganske enkelt købe dem her: https://papirogblaek.dk/blaek-lasertoner/blaekpatroner.html

I det hele taget er det sådan, det er hos Papir & Blæk. Tjek det selv!

Papir & Blæk

Viemosevej 73

4913 Horslunde

Cvr. 30217616

Tlf: 42 57 1234

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Papir & Blæk, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar