Tilmeld Link

Linkfeed.dk er et rent kvalitets katalog, der udelukkende godkender de bedste hjemmesider fra Danmark – Vær forberedt på at dit link afvises hvis din hjemmeside ikke udviser kvalitet(1) eller hvis du ikke indsender en 100% unik beskrivelse om din hjemmeside herunder.

Følg punkterne herunder nøje hvis du mener at have en hjemmeside af høj kvalitet – det er især vigtigt at du er omhyggelig med at lave en unik og lang beskrivelse af din hjemmeside. Kan jeg se det er tekster der er brugt tidligere i markedsføringen online via en simpel Google søgning, afvises linket på dette grundlag alene.
Vigtigt: På nuværende tidspunkt har jeg måtte afvise knap 80% af alle tilmeldinger pga. beskrivelsen ikke var unik. Lav ikke den samme fejl som de andre!
Mit forslag er at du direkte fra hoften skriver en god beskrivelse om hjemmesiden – kan du ikke det, er du nok ikke den rigtige til at lave linkbuilding for den pågældende side du forsøger at tilmelde!
(Er du i tvivl om hvad jeg mener med unikke tekster? Læs mere på min blog omkring markedsføring i linkkataloger, inden du tilmelder dig her)

2024: Vi har pt deaktiveret vores tilmeldings formular – vi forventer at oprette en ny snarest.

  • udfyld titlen på din hjemmeside - Vi vil benytte det som forslag til en titel på siden, dog forebeholder vi os retten til at ændre det så det følger vores standarder.
  • vælg en egnet kategori for din hjemmeside tilmelding
  • lav en god, UNIK og lang nok beskrivelse (mindst 400 tegn) - hvis dette ikke er opfyldt, godkendes dit link ikke
  • link til forsiden af domænet - vi optager ikke undersider.
  • link til et RSS feed hvis du har et. Vi kan så fremvise seneste indlæg/produkter fra din hjemmeside.
  • kommasepareret søgeord/tags der overordnet beskriver din hjemmeside. Lav mellem 3-8 forskellige
  • formatet skal være sådan her: Tøgervej 22, 4700 Gelsted
  • evt. præsentations video. Indtast youtube link eller wmv fil
  •  

(1)
I ordet kvalitet skal forståes en hjemmeside der har eksisteret i noget tid og har opbygget sig et brand på markedet indenfor sin niche, der skal bla. være tydelige kontaktoplysninger opgivet på sitet. Indholdet på sitet skal være af unik karakter og det ses helst at der sker jævnlige opdateringer.
Sider hvis eneste formål er at lave indhold for derefter at plaste siden til med reklamer skal ikke forvente at blive optaget.

© Copyright Linkfeed.dk - Dansk Kvalitet 2009-2024. All rights reserved. - Kontakt Linkfeed via admin[@]linkfeed.dk

Koala Designs ApS