1

Alstrøm - din isenkræmmer

Alstrøm – din Isenkræmmer er en familieejet virksomhed, der består af syv isenkram butikker beliggende i det storkøbenhavnske område, samt en ny-designet webshop. Og vi trækker på mere end 30 års erfaring.

I Alstrøm finder man næsten alt, hvad man behøver i det daglige af elapparater, køkkenudstyr, porcelæn og gaver.
Alstrøm har et meget bredt produktsortiment, der består af både mærke- og kvalitetsvarer og mere discountprægede varer. Derfor finder du altid gode tilbud på OBH, Philips, Braun og Tefal inden el-apparater, og de bedste tilbud på Rosendahl, Eva Trio, Holmegaard etc.
Alstrøm vil gerne følge med udviklingen og laver derfor tiltag, der gerne skal medføre flere tilfredse kunder. Vi har derfor lavet dette site, hvor vi tilbyder vores kunder at købe mange af vores produkter via alstrom.dk.
Webshoppen har sin egen bemanding til online-køb, så også der er du sikret kvalificeret betjening. Uanset om du handler i webshoppen eller besøger én af vore butikker, ønsker vi dig

Velkommen til Alstrøm – din Isenkræmmer!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Alstrøm - din isenkræmmer, 5.0 out of 10 based on 2 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (1)

  1. Mie Andersen says:

    Nem og overskuelig webshop. Gode tilbud, fandt de fleste af mine julegaver. Leveret hurtigt. Handler her igen næste gang jeg skal bruge isenkram

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar