0

Billige rejser fra Tyskland

Danskerne er rejselystne igen – og sydens sol og oplevelser lokker flere og flere afsted hvert år. De senere år er der dukket nye muligheder op for danskere, der gerne vil spare en hel del penge på årets charterferie, og som stadig vil have god kvalitet, service og sikkerhed. Det er rejser fra Tyskland, der er i den grad er kommet på dagsordenen, når familien Danmark skal planlægge den årlige ferierejse.

Og der er masser af sund fornuft i det. Vi er jo vant til at køre til tyskland efter øl, sodavand og andre varer, der bare er billigere syd for grænsen. Så hvorfor ikke også køre til Tyskland og rejse billigt der fra til de kendte og elskede feriemål i Sydeuropa og længere væk?  Faktisk er Hamborg tættere på mange danskere end f.eks. København er det. Fra Vejle er der under tre timers kørsel til der er parkeret i den store lufthavn i Hamborg – og så kan ferien for alvor begynde.

Det danske firma 2Match i Brørup har gennem flere år specialiseret sig i at hjælpe danskere afsted via de førende tyske rejsebureauer til priser, der ofte liger 20-30% under, hvad en tilsvarende ferie koster via et dansk rejsebureau. Og succesen er til at tage og føle på – antallet af solgte rejser fra Tyskland stiger år for år. 2Match sender de ferieparate danskere afsted fra Hamborg Lufthavn, og da rejserne er arrangeret af de førende tyske bureauer, er der fuld sikkerhed. Der er nemlig en yderst effektiv forsikring inkluderet, der sikrer mod tab af penge ved en evt. konkurs i rejseselskabet.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 5.3/10 (4 votes cast)
Billige rejser fra Tyskland, 5.3 out of 10 based on 4 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar