0

Bitcoin - Danske Crypto Valuta Nyheder

Dansk site der hjælper dig med at forstå Bitcoin, Ethereum, Litecoin og de tusindvis af andre crypto valutaer bedre. Vi vil gerne give dig en bedre forståelse af hvad denne teknologi kan og kan gøre for dig.

Bitcoin er en decentraliseret måde at håndterer penge online – dvs. der er ingen grådige banker eller mellemmænd der hele tiden skal have penge for at overfører eller opbevarer dine penge. Alt foregår gennemsigtigt og alle i verden kan se hvad der sker i forhold til transaktioner.

Bitcoin og andre crypto valutaer har her i 2017 haft en rivende udvikling og steget voldsomt i værdi, nu det er blevet mere anderkendt og udbredt. Alle vil nu have en bid af kagen og komme med inden det er for sent.

Der er potentielt gode penge i at købe bitcoins og holde dem, specielt nu inden central banker og alle private endnu ikke er kommet med ombord.

Fremtiden lysner meget op mod at Bitcoins og specielt nogen af de mindre coins vil være betalingsmetoden online fremover – fra små mikrobetalinger på nettet for at læse/se/lytte til indhold til store betalinger til køb af bil og huse.

På hjemmesiden Crypt.dk skriver vi løbende om det der røre sig inden for crypto valuta, så du på dansk kan følge med og stille dine spørgsmål.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Bitcoin - Danske Crypto Valuta Nyheder, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar