En hjemmeside dedikeret til at give dig opskrifter på alverdens chilisaucer.
Du kan købe dig fattig i fabriks fremstillet saucer med chili, men ved egen hånd kan du skabe dine egne super lækre chilisaucer med lige den styrke du ønsker.
Det er oplagt hvis du selv dyrker nogen chiliplanter i drivhus, at udover tørre chili, spise friske, fryse ned at du også laver saucer der kan bruges i alt slags madlavning.
Opskrifterne er vores egne samt brugernes indsendte opskrifter. De er gennemtestet som de er, men du kan sagtens lave dine egne små variationer.
Fermenteret chili saucer er også noget du kan læse om. En proces hvor man benytter mælkesyre bakterier til at fermenterer og derved konserverer dine saucer med så de kan holde sig i et skab i adskillige år.
1 Kommentar
Peter Mørk
Ved nedfrysning, vil det tilrådes at fjerne stilken, blot knæk stilk og hoved af, så er de lige så gode som friske ved optøning.