0

Control N Security ApS

Control N’ Security er en dansk vagtvirksomhed, der i over 15 år har hjulpet organisationer, virksomheder samt offentlige institutioner med diverse vagtservices. Med godkendelse fra Rigspolitiet kan de praktisere alle opgaver inden for sikkerhed- og vagtservice i hele Danmark.

Siden virksomhedens opstart i 2001, har de arbejdet ud fra ønsket om, at de skulle være et bedre alternativ til større vagtselskaber – og sørge for, at deres kunder nemt kan komme i kontakt med dem, når behovet for vagtservice opstår. Du kan dermed være sikker på, at du som kunde altid er i centrum for deres ydelser.

Ønsker du at finde et selskab, der vægter kundepleje, sikkerhed og service, er Control N’ Security et godt valg. De kan leverer alle former for sikkerhedsydelser og de kan dermed hjælpe dig uanset dine behov. Blandt deres mange funktioner er blandt andet centervagt, eventvagt, hundevagt og fastvagt. Besøg deres hjemmeside www.cnsvagt.dk og læs mere om, hvordan de kan hjælpe dig med din sikkerhed.

Ønsker du service fra et sikkerheds-selskab, er du mere end velkommen til at kontakte Control N’ Security. Du kan kontakte dem telefonisk på  70878607 eller på mail til adressen info@cnsvagt.dk.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar