0

Eberhart Furniture ApS

Eberhart Furniture er et dansk møbel brand, der i 2014 blev grundlagt af fætrene Rune Vigil og Esben Christoffersen. Deres filosofi er at skabe borde og stole, hvor rå materialer fra naturen forbindes med enkle linjer – uden at gå på kompromis med materialernes naturlige æstetik.

I deres kollektioner kan du finde designs, der på samme tid er både funktionelt og flot. Det er vigtigt for dem, at udvælge materialer, der bliver flottere med alderen og derfor finder du ofte materialer som eg, beton og metal i deres designs.

Deres kollektioner skabes i deres eget produktionshus der ligger på Sydfyn, hvor de arbejder med underleverandører der har gode arbejdsbetingelser og altid leverer høj kvalitet.

Med deres fælles passion for veludført håndværk og et æstetisk udtryk kan du hos Eberhart Furniture møbeldesign med rene linjer og et stilrent look.

På deres hjemmeside www.eberhartfurniture.com kan du gå på opdagelse i deres kollektioner. Hvis du har spørgsmål til deres designs er du også velkommen til at kontakte dem på 70 88 47 27 eller på e-mail til info@eberhart-furniture.com.

Eberhart Furniture

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Eberhart Furniture ApS, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar