0

Ezanza Massage - Massage og velvære i hjertet af København

Oplever du muskelspændinger- og smerter? Og ønsker du at forkæle dig selv med en behandling, der løsner op for dette? Ezanza er en klinik for massage og velvære i hjertet af København K, der tilbyder fysiurgisk massage for både enkeltpersoner, par og gravide.

Ordet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse.

Udover fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, der foregår på en særlig briks med plads til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi sørget for at vores åbningstider tilgodeser dette.

Vores massageklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Vores adresse er Nørregade 22, 1. sal, 1165 København K, og du er velkommen til at kigge ind for at se om der skulle være en akut massagetid ledig.

For mere information om vores velværds- og massagebehandlinger, fx parmassage, gravid massage eller fysiurgisk massage, kan du altid ringe på telefon 32 12 60 60 eller 30 50 80 80. Vi glæder os til at give dig en følelse af velvære og overskud.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar