0

Grundtvigs Dyreklinik

Grundtvigs Dyreklinik er en dyrlæge som har adresse i København lige ved Nørrebro. Klinikken forsøger altid, at få alle små dyr og deres ejere har fornemmelsen af tryghed når de kommer ind. Klinikken varetager en bred vifte af opgaver, både almindelige sundhedstjek, tandrensning og mindre kirurgiske indgreb så som kastration af hanhunde.

Det er også muligt at klinikken kan komme på hjemmebesøg hvis det ikke er muligt at komme til klinikken eller hvis man står overfor den triste situation at skulle have aflivet et dyr. en gang i mellem kan det være bedst, at praktisere opgaver som denne, i dyrets normale miljø, således at dyret ikke stresser. Der bliver selvfølgelig kun udført professionel pleje og omsorg af dyrene, klinikken har et personale som er fagligt dygtige og ikke mindst imødekommende. Udover klinikken, så har Grundtvigs Dyreklinik også en butik hvor man kan finde alt lige fra foder til legetøj og godbidder.

Personalet på klinikken er hver eneste dag parat til, at hjælpe dig og dit kæledyr, ligemeget om det er til en snak eller hvis det er fordi du har behov dyrlægens hjælp.

Du kan kontakte klinikken telefonisk på 21 62 85 42 på e-mail info@grundtvigs-dyreklinik.dk eller ved, at aflægge besøg på hjemmesiden og bruge kontaktformularen.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Grundtvigs Dyreklinik, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar