0

Hawaii med Nicksamerika

Rejs til Paradiset Hawaii med Nicksamerika fra kun 8.900 kr.

På hjemmesiden Nicksamerika.dk finder du Danmarks bedste rejsetilbud på Hawaii rejser, USA rejser og Canada rejser. Rejser til Hawaii er særligt populært i øjeblikket og Nicksamerika skræddersyr ture til Hawaii fra kun 8.900 kr. inkl. hotel for 1 uge. Flybilletter til Hawaii fås fra under 7.000 kr. inkl. skatter og afgifter.

Nicksamerika er et rejsebureau, specialiseret i personligt skræddersyede og romantiske rejser til Hawaii, USA og Canada. Nicksamerika har selv personligt testet alle rejsemål, udflugter og hoteller som anbefales. Rejsetyperne som Nicksamerika formidler er familieferie, parferie, bryllupsrejser, bryllupper, eksotisk badeferie, krydstogter og kør selv ferie.

Canada er forsømt af danskere

Det er ganske overraskende, at så få danskere rejser til Canada på ferie, som det faktisk er tilfældet. Canada byder på helt ubeskriveligt smuk natur, enorme vidder med uspoleret skønhed og både små og store byer med en charme, man bare ikke finder andre steder på kontinentet. Det er bestemt værd at se nærmere på Canada!

Se flere rejsetilbud og få danmarks bedste rejseinspiration på Nicksamerika.dk – klik her

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 7.0/10 (13 votes cast)
Hawaii med Nicksamerika, 7.0 out of 10 based on 13 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar