0

Helm - Tasker, kufferter, rygsække, handsker m.m online

Helm.nu er en familieejet virksomhed inden for lædervarebranchen, der har eksisteret i mere end 200 år. I dag drives forretningen af brødrene Martin  Helm og Henrik Helm og deres forældre Susanne Helm og Peter Helm.

Helm har 12 fysiske butikker spredt ud over Jylland, men har hele sortiment samlet inde på helm.nu. Kerneproduktet er tasker, hvor sortimentet uden tvivl er Danmarks største. Der kan findes et enormt udvalg inden for et hav af forskellige tasker som arbejdstasker, computertasker, rejsetasker, weekendtasker, sportstasker, toilettasker, rygsække, skoletasker, pusletasker og bæltetasker.

Tasker er dog ikke det eneste Helm.nu kan byde på. Sortimentet er også fyldt op med bl.a. kufferter, handsker, punge, clutches, paraplyer, indkøbsvogne, stokke, beautyboxe, penalhuse, shoppere, smykkeskrin og bælter.

Med mere end 200 års erfaring fra branchen, kan du være helt sikker på at du handler med folk, der “har noget at ha det i”. Firmaet er fyldt med ekspertise og gør meget ud af god kundeservice, hvilket deres flotte score på Trustpilot også indikerer.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Helm - Tasker, kufferter, rygsække, handsker m.m online, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar