0

Kar-Mil A/S RFID tags og prægefolier

Kar-Mil A/S er Danmarks største sælger af labels fra Zebra og Intermec. Vi har et varieret produktkatalog, kan vi med vores indsigt, effektivt finde frem til den bedste løsning og yde en ordentlig support på toner og etiketter til alle typer af printere til etiketter. Vi leverer Folier til prægning til den danske industri.Prægefolier i den farve du har brug for, leverer vi til til mange mejerier, slagterier, nærings-, medicinal-, kosmetik-og den grafiske branche. Vi sender prægefolier tilpasset i det ønskede format og for en del kunder, har Kar-Mil A/S tillige et stødpudelager.Er varen der ikke, så laver vi den. Det er din garanti for effektiv ekspedition.

Vi er leverandør af Intermecs folieprodukter og kan ydermere tilbyde thermotransferfolier fra bl.a. Armor, DNP, Calor, Sony, Kurz, NANO og Zebra. Dette brede og varieret produktsortiment i thermofolier, gør at vi har folier til alle applikationer og behov – Vi kan helt sikkert finde den gode løsning til dig! Som nogle af de bedste i Danmark, fører Kar-Mil A/S derudover intelligente etiketter, som kan aflæses via RFID. Paller og varer mærket op med denne teknologi kan for detailhandlen i praksis betyde at tilgang og afgang fra butik kan sker uden menneskelig indblanden. Du behøver blot at køre palleløfteren igennem indgangsdøren til lageret, hvor indholdets etiketter fuldautomatisk aflæses, og det samme kan gøre sig gældende ved udgangen, hvor vognen kan køres igennem endda uden at varerne forlader indkøbsvognen.Kar-Mil A/S er forhandler af de enestående og anerkendte HID Sokymat RFID tags samt Felixcan RFID tags.

Vi bruger derudover også RFID tags fra alle de store mærker lige som Intermec, UPM og Avery og mange andre. Vi tilbyder et bredt sortiment af RFID Tags pakket ind i solid rådgivning.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar