0

Reklame og skilte fra Kellmann

Kellmann Skilte er et landsdækkende reklamefirma med speciale i skilte af enhver art – og i øvrigt er Kellmann firmaet, der for en del år siden bragte konceptet med at indpakke biler til Danmark! Det er ikke helt forkert at kalde Kellmann for et one-stop-shopping sted for alt, der handler om skiltning og bilreklamer.

Pyloner – eller bare et dørskilt?

Produktpaletten hos Kellmann er omfattende, og virksomhedne kan hjælpe med alt fra et simpelt dørskilt til store og belyste pylonskilte – et enkelt eller en hel serie til filialer. Da virksomhedne er strategisk placeret i København, Struer og Gram, er der aldrig langt for et serviceteam at rykke ud til en kunde.

For eksempel er det Kellmann Skilte, der står for indpakningen af tog i Metroen – og det er jo en opgave, der i den grad skaber synlighed.

Også solfilm til biler

Kellmann er også specialiserede i at montere solfilm i biler, og det er en hurtigt voksende del, for mange har fået øjnene op for både komforten og sikkerheden i solfilm. Faktisk er det også mere og mere populært at benytte solfilm i bygninger, hvor det har en positiv effekt på kølingen af bygninger om sommeren. Det kan du se en del mere om her: http://kellmann.dk/solfilm/

Har du behov for skiltning, bilreklamer eller andet beslægtet, er de altid friske med et godt tilbud hos Kellmann Skilte!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Reklame og skilte fra Kellmann, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar