0

Låsesmed i København: Den Cyklende Låsesmed

København er plaget af ekstrem trafik – det ved enhver, der bor og/eller arbejder i den indre by. På trods af mange tiltag er luftforurening og parkering også et stigende problem, og derfor er det umådeligt opløftende, når nogle tager fat om problemerne på en måde, der faktisk virker!

Det er præcist, hvad firmaet “Den Cyklende Låsesmed” gør – på en yderst effektiv måde endda!

Al transport fra firmaet domicil til opgaver sker nemlig på cykel! Ja  en cykel med rugbrødsmotor. Ingen udstødning (undtaget hvis låsesmeden skulle slippe en vind forstås), ingen risiko for andre trafikanter og ingen problemer med parkering.

Birger – det er ham, der er låsesmeden – har reelt genoptaget en gammel tradition, der ellers var stort set uddød: Den cyklende håndværker. For en lille menneskealder siden var bybilledet fyldt med cyklende håndværkere og servicefolk – og det er utroligt glædeligt at det måske er på vej tilbage.

Låsesmed for hele byen

Den Cyklende Låsesmed har en operationsradius, der omfatter alle postnumre på:

Faktisk kommer låsesmeden HURTIGERE frem end sine kolleger, når det haster – ikke mindst i myldretiderne, der jo fylder mere og mere af urskiven i København. Men han sparer også penge, og det kommer kunderne til gode i form af lavere priser på hurtigere service.

Nyeste teknologi

Ikke blot er låsesmeden hurtig og miljøvenlig – han er også moderne! Man kan tage et billede eller flere af sine låse og sende til ham med SMS/MMS – og så får man et tilbud med en fast pris retur. Ikke noget gætværk overhovedet. Det er altså god service!

Se mer eom det smarte system her:

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Låsesmed i København: Den Cyklende Låsesmed, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar