0

Malerfirmaet Malerkanonen

Ikke blot Københavns men hele Sjællands nye malerfirma – det er Malerkanonen ApS, der er bygget over samme læst og i øvrigt med samme ejer som det efterhånden landskendte og yderst populære Gulvkanonen. Nogle vil måske undre sig over, om der nu virkelig er “plads i markedet” til endnu et malerfirma, men virkeligheden er, at der altid er plads til håndværkere, der gør en forskel i pris og kvalitet. Og det er netop konceptet bag Malerkanonen.

Godt malerarbejde

Det er jo ikke sådan, at der benyttes bedre pensler hos Malerkanonen end hos konkurrenterne. I stedet benyttes en ganske unik kvalitetsstyring og en meget gennemsigtig prisstruktur, der gør det nemt for forbrugeren at få en aftalt pris på et stykke malearbejde. Og det er ligegyldig, om der er tale om maling af et enkelt rum eller måske tapetsering, maling og lakering af en hel lejlighed eller et hus.

Lokalt og nærværende

Malerkanonen ApS skriver selv på deres hjemmeside:

Vi dækker hele Sjælland, så derfor kan vi tilbyde dig malerarbejde i f.eks. Roskilde og på Amager, men også i det indre København, hvor vi blandt andet dækker Østerbro og Frederiksberg.

Via et vel gennemført logistiksystem sikrer firmaet, at der arbejdes med færrest mulige time rpå landevejen – og med mest mulig tid hos kunderne til at gennemføre de maleropgaver, der er bestilte.

God garanti

Malerkanonen ApS har  en 3 årig garanti på alt udført arbejde, og det er en garanti, de udsteder med sindsro, for de ved, at grundarbejde og alt andet er udført så fagligt korrekt, at kunderne reelt slet ikke har brug for den garanti. Men i et marked, hvor desværre alt for ofte leveres mindre end ordentlig kvalitet, er det vigtigt for firmaet at dokumentere, at de gør det bedre – og at de står bag garantien om professionelt udført malerarbejde.

Vil du i kontakt med Malerkanonen ApS for at få en pris på et stykke arbejde:

Ring 71 74 53 53

Åben 7-20 alle dage

MalerKanonen
Hedeparken 7
2750 Ballerup
CVR: 39247372
Reg: 2279
Konto: 4394642784
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Malerfirmaet Malerkanonen, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar