0

mindst 25% rabat på tandlæger i Danmark - vi er billigst

minus25.dk formidler 100% gratis kontakt til de billigste tandlæger i Danmark. Du får mindst 25% rabat på dine tandbehandlinger. Udover at være billigst garanterer vi et resultat i topkvalitet.

minus25.dk henviser kun til veletablerede danske tandlæger, der har specialiseret sig netop indenfor din forestående tandbehandling. Kun hos en dansk tandlæge, der er uddannet i Danmark sikrer du et højt fagligt niveau og undgår misforståelser. Du behøver ikke længere at at rejse til udlandet og tage store risici for at få en billig tandbehandling.

minus25.dk er en uafhængig kontaktformidler, der hverken direkte eller indirekte ejes af nogen tandlæger. Hvad enten der er tale om krone, bro, implantat, tandblegning eller rutinemæssig tandrensning har vi de bedste kontakter.

minus25.dk samarbejder med udvalgte danske tandlæge klinikker, der har specialiseret sig i behandling på patienter med tandlægeskræk.

minus25.dk yder i gratis rådgivning i forbindelse med en eventuel ansøgning af økonomisk tilskud fra kommunen på dine tandbehandlinger.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
mindst 25% rabat på tandlæger i Danmark - vi er billigst, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar