0

Novicell - Forretning Online

Novicell en dansk ejet virksomhed med 10 års erfaring inden for online forretning. Novicell’s kernekompetence er at koble forretning sammen med de rigtige applikationer.

Vi er CMS -uafhængige, men hvis det står til os, hælder vi til de store open source CMS ´er, Drupal og Umbraco. Når det kommer til online markedsføring benytter vi os af scorecards, det betyder at vi tager de valgte medier/værktøjer, om det er Facebook, Google Adwords, Bing, Yahoo, E-mail markedsføring eller Quiz-løsninger, måler vi på forskellige parametre, herunder CPC, CTR, konverteringer og afvisnings procent. På baggrund af vores scorecard, kvalificerer vi de enkelt online medier, hvorved vi kan udvælge de rigtige medier til vores kunder.

Drupal og Umbraco spiller en stor rolle når vi taler online markedsføring, da begge systemer er lette at søgemaskineoptimere (SEO), samtidig med at systemerne er skalerbare i bredden og dybden, herved kan man oprette skabeloner / Landingpages, der er målrettet Google Adwords –kampagner.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Novicell - Forretning Online, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar