0

Øjenhospitalet Danmark

Danske øjenlæger i det offentlige sygehusvæsen har ofte lange ventetider – nogle steder endog MEGET lange ventetider. Ikke spor behageligt fro mennesker, der mistænker et problem med deres øjne. Synet er trods alt det vigtigste, vi har. Heldigvis er der private alternativer til det offentlige, og et af de mest anerkendte er nok Øjenhospitalet Danmark, der har til huse i Charlottenlund ved København.

Øjenlægerne på hospitalet behandler patienter fra hele Danmark (og faktisk også fra udlandet) i de topmoderne faciliteter. Øjenhospitalet blev etableret i 1989, og er dermed det ældste private øjenhospital i Danmark og samtidig det største. Der udføres årligt mere end 3.500 operationer og et utal af undersøgelser og rådgivende samtaler. Der er hele 15 øjenlæger på hospitalet, der hver især har deres subspecialer, så det er ingen overdrivelse at sige, at den bedste kompetencen inden for øjenkirurgi er samlet her.

Blandt andet udføres der mage af de såkaldte synskorrigerende operationer, hvor brillebærere kan slippe helt for brillerne. Læs mere om det her under RLE operationer.

For et syns skyld: Få altid en vurdering fra øjenlægerne på Øjenhospitalet Danmark!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Øjenhospitalet Danmark, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar