0

Respace.dk - Portal for erhvervslokaler

Respace.dk ApS – det er en helt ny og meget avanceret protal, der samler alle de erhvervslokaler, der er til salg eller leje i Danmark. Og der er tale om reelt alle typer af lokaler – lige fra simple kontorpladser på et kontorhotel til leje til domicilbygninger til salg, lagerplads og investeringsejendomme og – ikke mindst – butikslokaler og ditto bygninger.

Velfungerende søgning

Et af de mest kendte problemer med større portaler er søgefunktionerne, der enten er mangelfulde eller meget langsomme. Det er ikke tilfældet her – tværtimod! Det er nemt at afgrænse sin søgning helt ned på byniveau, og man kan endda vælge en visning af fundne emner på et opræcist kort, så det er muligt at forholde sig til lokationer, selvom man ikke er lokalkendt i det område, der kigges på.

Nemt at komme videre til sælger / udlejer

Når man har fundet et emne, man er interesseret i, er det blot at klikke på “Kontakt mægler”, og så kan man bede om en opringning, stille spørgsmål osv. Det betyder, at man kan søge og initiere den indledende kontakt døgnet rundt – smart og enkelt.

Investeringsejendomme er en del af porteføljen på respace.dk, ligesom det faktisk også er muligt at finde parkeringspladser der! Det er især et varmt emne i København, hvor det virkelig kan være en udfordring.

Stor ros til Respace ApS for en flot portal, der også VIRKER!

Tel. (+45) 70 60 50 12
Alle hverdage 9-16

hello@respace.dk

Respace ApS
Studiestræde 19
1455 København K

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Respace.dk - Portal for erhvervslokaler, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar