0

Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen

Det vrimler med tandlæger i Århus, men du skylder dig selv at undersøge udbuddet ordentligt, før du træffer din beslutning. Regelmæssige tandtjek er nemlig alfa og omega, hvis du ønsker bevare dine egne tænder længst muligt, og forudsætningen for et godt samarbejde med din tandlæge er, at du føler dig tryg og godt behandlet.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 ved Tina Skovlund Nielsen lægger vi vægt på kvalitetsbevidst arbejde og at skabe en behagelig atmosfære for dit besøg.

Vi er et team bestående af fire tandlæger, 2 tandplejere og to klinikassistenter. Vi foretager alle normale behandlinger og tager gerne imod nye patienter.

Klinikken har eksisteret siden 1939 og har siden været kendt for en behagelig og venlig atmosfære, så ingen skal frygte at gå til tandlægen. Klinikken har en stolt historie, men er løbende blevet renoveret, så vi i dag er moderniseret efter de nyeste standarder.

Er du på udkig efter en ny tandlæge i eller omkring Århus, så er du velkommen til at kontakte Tandlægerne ved Banegårdspladsen 10 på telefon 86 13 56 55 eller via mail tdl@smildubare.dk. Vores adresse er på Banegårdspladsen 10, 8000 Århus C, og der er gode parkeringsforhold i Bruuns Galleri eller på Orla Lehmanns Allé. Vi ser frem til at møde dig i vores klinik.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar