4

Stubbs Gastronomi catering

Det er svært uretfærdigt at anmelde maden fra Stubbs Gastronomi baseret på, at der er tale om catering. Faktisk burde maden fra madværkstedet i Aarhusforstaden  Risskov sammenlignes med det, der kan opleves på bedre restauranter. At sammenligne med det, som andre og i øvrigt udmærkede cateringsteder kan levere, er ganske enkelt ikke muligt. Maden er så forrygende velsmagende, smukt anrettet og helt tydeligt tilberedt med kærlighed til råvarerne og til de munde, der skal nyde maden.

Opdateret marts 2013: Stubbs er flyttet til nye og bedre faciliteter i Risskov og tilbyder nu også take-away mad.

Ved to forskellige lejligheder har jeg fået mad fra Stubbs Gastronomi, og begge gange var det superbt. Mindre kan ikke gøre det. Det er ikke billigt, men det er slet ikke så dyrt, som madens kvalitet kunne forlede en til at tro.

Desværre for store dele af Danmark er der kun én afdeling af Stubbs, og det er nok lige langt nok væk, hvis man for eksempel bor i Skagen. Men deres Foie Gras er næsten turen værd:

Med en god smag i munden ønsker jeg: God appetit!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.9/10 (13 votes cast)
Stubbs Gastronomi catering, 9.9 out of 10 based on 13 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (4)

 1. Karen says:

  Det lyder godt nok lækkert. Jeg må lige ind og se hvad Skov og Stubbs tilbyder. Min mand og jeg har et sølvbryllup lige på trappene. Vi har hørt godt om dem fra naboer som har fået mad der fra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
 2. Lars Bindslev says:

  Jeg har ved flere lejligheder brugt Skov & Stubbs Gastronomi til at levere mad til de arrangementer, jeg er ansvarlig for, og jeg kan kun sige: Man finder ikke bedre catering mad i Jylland! Og de er utroligt søde og imødekommende. Varmeste anbefalinger her fra!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
 3. J. Thousgaard says:

  Til Skov og Stubbs.

  Tusind tak for super dejlig mad, det var som vanligt en udsøgt fornøjelse at nyde jeres “kokkerier”.
  Og der var mad nok til 25 sultne mænd :-)
  Tak for god service..

  Mange hilsner

  J. Thousgaard

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 4. Erik P. says:

  Jeg kan kun sige, at både Lisette og Thomas leverer varen hver gang. Maden er superb, priserne er OK og service og opfølgning er helt i top og faktisk bedre, end jeg har oplevet det andre steder.

  Men hvorfor er I ikke i København også? Vi savner sådan nogen som jer her i hovedstaden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Skriv en kommentar