0

The HalfBeatles Cover Band

Er du Beatles elsker og skal bruge livemusik, der ikke kræver masser af plads skal du hyre The HalfBeatles – www.halfbeatles.dk . The HalfBeatles er en ultra professionel duo bestående af 2 meget erfarne musikere. De kan spille til alle typer af arrangementer. Holder du fest i dit private hjem, kan HalfBeatles levere en koncert med et lydniveau der ikke er højere end musikken fra stereo anlægget. Holder du skovtur og skal bruge lidt akustisk musik og sang, tropper de op med deres guitarer og underholder. Har du brug et 4 mands orkester der spiller op til den store bryllupsfest eller firmafest har de 2 ekstra musikere på bas og trommer til at supplere op med. The HalfBeatles spiller mest som duo til mindre og mellemstore selskaber på 50-100 mennesker hvor intimitet og et passende lydniveau er påkrævet. Her leverer de den skønneste blanding af datidens og nutidens store hits samt en masse Beatles og Beatles kan man få masser af, lige så meget man kunne ønske sig – et af landets klart bedste Beatles coverbands.

At hyre musik til en fest er en stor beslutning, derfor er det vigtigt at man gør sig visse overvejelser.

  1. Hvor meget plads er der til rådighed på stedet?
  2. Hvor mange penge koster det?
  3. Hvor kraftig er musikken?
  4. Hvor meget skal publikum involveres?
  5. Hvilken type musik skal der spilles?
  6. The HalfBeatles kan være på et meget lille område, f.eks i et hjørne af festsalen da de kun bruger det udstyr der er nødvendigt for at spille salen op. De kører alt direkte igennem deres PA anlæg, hvilket vil sige at der ikke er guitar forstærkere der fylder, de fylder kun dem selv, deres guitarer og deres mikrofon stativer.
  7. Da The HalfBeatles ikke har en kæmpe stor varevogn der skal betales for i kraft af deres begrænsede udstyr og der kun er 2 musikere der skal aflønnes, kan man få dem som duo til en meget rimelig pris.
  8. Måden, hvorpå The HalfBeatles har organiseret sig på rent lydteknisk, er utrolig fleksibel. Når alt styres via PA anlægget kan lyden tilpasses arrangementet helt perfekt hver eneste gang. Med The HalfBeatles på scenen er man skånet for risikoen får at en guitar forstærker brager ind i øregangen og ødelægger det samlede lydbillede.
  9. The HalfBeatles er kendt for at involvere publikum meget i deres optrædener. Dette skaber en utrolig god Kemi og fællesskabsfølelse gæster og musikere i blandt. Samtidig er de utrolig gode til at kalibrere deres optræden, således at publikums involvering vægtes mere eller mindre alt efter hvordan stemningen er.
  10. The HalfBeatles elsker at spille Beatles men har et stort arsenal af hits fra mange årtier startende fra 50’erne og til nu. Bliv ikke overrasket over at høre dem spille ”Johnny be good” af Chuck Berry og ”Mooves like Jagger” af Maroon 5 på samme aften.Og ønsker du også musik under middagen, så sørger den halvdel af musikerne – Mathias Friis -på akustisk guitar for, at stemningen bliver helt i top. Han er ekspert i god stemning og finde det helt rigtige lydniveau, så dine gæster frit kan vælge om de vil lytte eller tale sammen.
VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar