0

Tøj til store mænd - storedrenge.dk

Bamsemænd kalder nogen de store drenge og mænd, der enten er meget høje, tykke eller bare temmelig store i det. Og at være en stor mand er langt fra ensbetydende med at være overvægtig. Bevares – det kan det være, men ofte er store mænd også meget høje og meget muskuløse. Uanset årsagen til, at der skal tænkes i XXL størrelser og opefter: Det er svært – rigtigt svært – at finde smart, moderne og lækkert tøj, når man ikke er en lille splejs!

Tøj til store mænd (og kvinder)

For nogle af de mennesker, der er rigtig store, kan det være en grænseoverskridende oplevelse at købe nyt tøj – hvis de da overhovedet kan finde noget, de kan passe. Derfor er den danske butik med navnet Storedrenge.dk blevet et umådeligt populært sted at købe 2XL og op til 12XL størrelser. Oprindelig var det kun tøj til store mænd, der blev solgt der, men nu er der også et stort udvalg til store piger.

Tøj til store piger sælges fra søsterbutikken Arcuricurvy.dk i øvrigt beskrevet i denne artikel her.

Om det er skitøj, skjorter, kjoler eller strømper – det hele fås hos Storedrenge.dk og til yderst fornuftige priser. Hvad der nok er endnu vigtigere for mange “store” mennesker: Det er smart og godt tøj, der følger moden sæson for sæson.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Tøj til store mænd - storedrenge.dk, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar