0

Trygge Institutioner

Trygge Institutioner – det er både navnet på firmaet bag de flere børnehaver og vuggestuer, der drives privat, og det er betegnelsen for det, firmaet leverer til danske forældre og deres børn. Tryghed og sikkerhed er afgørende for enhver forælder, når det handler om de dyrebare små, og et offentlig institutionsscenarie, hvor nedskæringer er reglen mere end undtagelsen, er der et reelt behov!

Gode forhold for børn og pædagoger

Manden bag de private institutioner er Tue Roth, og han er, hvad du sagtens kan kalde for en mand med en mission. Og missionen er simpel og lige til at forholde sig til: Bedre opvækst og gode pædagogiske udfordringer for børn.

Indtil nu (Oktober 2017) er det desværre kun børn i Hovedstadsområdet, der kan nyde godt af de markant bedre børnehaver og vuggestuer, men vi har erfaret, at der er faktuelle planer om udvidelser til andre dele af Danmark også.

Trygge Institutioner - Isfuglen i GlostrupDer har tidligere været skriverier fra fagbevægelsen, der jo har som en del af deres politik at bekæmpe enhver forbedring, at pædagoger og andre ansatte i Trygge Institutioner ikke får, hvad de skal have. Det er jo desværre symptomatisk for en døende bevægelse, der for længst har overlevet egen eksistensberettigelse.

Trygge Institutioner har overenskomst

I dag er alle institutionerne omfattede 100% af overenskomster med BUPL og FOA, hvorfor den tidligere fremførte kritik i dag må betegnes som forældet. For Tue Roth og samtlige ansatte i de indtil nu fem børnehaver, er det afgørende, at børnene har det godt, udvikles og lærer. Og det gør de – og det har de gjort fra dag 1 i Trygge Institutioner.

Hvor er Trygge Institutioner?

I skrivende stund er det som nævnt kun i København og omegn, du kan sikre den optimale pasning af dine børn i Trygge Institutioner.

Du kan finde en oversigt over dem her: Adresser på Trygge Institutioner.

Har du børn i den alder? Tag et kig på Trygge Institutioner og vurder, om ikke du er enig i, at det er den lille ekstra betaling værd!

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar