0

Lav din egen hjemmeside

Det er efterhånden mange år siden, at tvivlen om effekten af en hjemmeside forsvandt for forretningsdrivende – heldigvis da. Men det er stadig en udfordring for mange mindre iværksættere og enkeltmandsvirksomheder at få råd og tid til at etablere en hjemmeside, der både virker på mobiltelefoner og desktop, er sælgende og samtidig er egnede til at opnå gode placeringer i Google- evt. godt hjulpet på vej af en professionel. Løsningen er der – den hedder WordPress!

Der er en ganske glimrende artikel tilgængelig om emnet her: Gratis hjemmeside

Nu er det selvfølgelig ikke helt gratis, for man skal jo bruge et webhotel, men den slags kan man få i topkvalitet til under 10 kroner månedligt, så det er så tæt på gratis, at det er OK at bruge den term.

WordPress er nemt – for de fleste

Med bare lidt basal viden kan man komme langt med WordPress, og at systemet kan vokse med dig, er der ikke nogen, der vil betvivle. Det er par excellence det mest benyttede system i verden – som CMS er der ingen, der har flere installationer. Og kernen er fortsat helt gratis, ligesom mange temaer og plugins er det. Det og meget mere kan du lære om på hjemmesiden webdesigner.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Lav din egen hjemmeside, 9.5 out of 10 based on 4 ratings


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar