0

Alun.dk - Sundhed

Hvis du er en af de heldigvis flere og flere danskere, der tager sundhed og ernæring alvorligt, er der en hjemmeside, du bare SKAL kende: www.alun.dk – det er simpelthen den hjemmeside i Danmark, der byder på den absolut bedste samling af yderst informative og forståelige artikler, der virkelig kan give dig en forståelse, for, hvad du spiser og hvorfor du måske skal lægge din kost om.

Intet frelst – bare reel viden

Til forskel fra mange af de mere eller mindre frelste, er Alun Biggart (manden bag hjemmesiden – af skotsk oprindelse) helt nede på jorden. I en saglig men absolut ikke kedelig stil fører han dig ind i en verden af reel viden om mad. Og han udfordrer på glimrende vis de tidligere vedtagne regler. For eksempel får du en perfekt indføring i og forklaring på, hvorfor du faktisk skal spise mere fedt, end du sikkert gør i dag. Og hvorfor de gamle kostråd er medvirkende til, at du er for tyk i dag, mangler energi og meget mere.

Adgang til gode varer

At Alun er kræsen i sit valg af de produkter, han sælger på sin shop, er tydeligt. Du finder kun kvalitetsvarer der, og det er udelukkende sunde ting, der tilbydes. Det kan du konstatere ved selvsyn på hans webshop: http://www.alun.dk/shop/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Alun.dk - Sundhed, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar