0

Bendixmassage.dk - Massage og Zoneterapi

BendixMassage
Allan Bendix giver fysiurgisk massage en massage form som har været praktiseret i Danmark siden 1900 – tallet. Den er Indført til norden af Svenskeren Per Henrik Ling. Der er tale om en massageform, der er baseret på kroppens anatomiske opbygning. En fysiurgisk massør kan med sine hænder og undersøgelsestekniker lokalisere og behandle lidelser. Massagen er dybdegående på de enkelte muskler, deres udspring og tilhæftninger og virker smertelindrende på overbelastede muskler. Massagen bygger på erfaringer, der har rødder langt tilbage i historien. Kombinerede med den nyeste viden betyder det, at massagen i dag har stor betydning for vores fysiske og psykiske velvære samt vores præstationsevne.
Massagens gode virkninger er mange, også selvom massagen aldrig må stå alene i behandlingen af f.eks. dårlig ryg og andre muskelproblemer. Her skal også udspænding, styrketræning, meridian ubalancer og hensigtsmæssig brug af kroppen indgår i behandlingen. Men massage er – udover at være meget behageligt – også meget sundt. F.eks. Kan massage forkorte muskelømhed efter træning, virke smertelindrende, afslappende samt aktivere immunforsvaret i en positiv retning.

Hvad er Zoneterapi
Teknikken bag zoneterapi er baseret på 2.000 års gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen.
Zoneterapi er en behandlingsmåde, der har været kendt i flere tusinde år. Den har blandt andet været praktiseret i Kina.
Zoneterapi er naturvidenskabeligt baseret på princippet om, at alle kroppens organer er afbilledet under fødderne som refleks zoner. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv, og skabe mere velvære. Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at læse et akut problem, men i ligeså høj grad, til forebyggelse af gener hos den enkelt.
Når ubalance og blokeringer opstår, er kroppen ikke i stand til at hele sig selv på grund af sammenbrud i dens effektivitet og det er på det tidspunkt, bl.a. at ubehag, smerter, depressioner, aggressivitet kan forekomme.

VN:F [1.9.22_1171]
Vote
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Bendixmassage.dk - Massage og Zoneterapi, 7.0 out of 10 based on 1 rating


Om tilmelderen

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar